mandag 2. juli 2012

Oslo-Trondheim: Snart hjem

Oslobåten la til kai kl 09:45. Det fine været ble med oss over Kattegat. På havna lå også cruiseskipet MSC Poesia som Tillerblæsen stiftet bekjentskap med for et par år siden. Da lå skipet i havn i Trondheim og Tillerblæsen var bestilt for å underholde passasjerene.
Vi tok farvel med Elsa og Terje, og Mai-Brit og Jan Fredrik i Oslo som kjørte egen bil.

 Oslo havn og MSC Poesia sett fra Oslobåten


Nå hadde vi ca 540 km foran oss. Noen stopper må til under veis selvsagt. Første stopp på Elverum hvor softis var det mest fristende på menyen hos "Jafs" for de fleste. Neste stopp var Hanestad hvor lunsj ble inntatt. De virket ikke særlig forberedt på å ta i mot et busslast med gjester. Men vi hadde det ikke travelt. Alle fikk mat og ble mette til slutt.

I skrivende stund er vi kommet til Alvdal. På brua sto Solan Gundersen og Ludvik og vinket til oss. Lite visste de at vi har spilt sangen deres "Flåpklypa" i Danmark for noen timer siden.

Været har vært veldig norsk på turen hjem: Sol, regn, sol, regn, sol... Folk er visst mette og fornøyde. En rolig og avslappende, og til dels sovende, stemning i bussen. Det blir nok godt å komme hjem ja.

1 kommentar: