mandag 2. juli 2012

Oslobåten - Siste kveld med gjengen

Oslobåten la fra kai kl 16:45. Tid til litt avslapping eller shopping før aftenens buffet kl 17:30 - et utvalg av alt hva magen begjærer. Det var også siste måltid med "drikkeliste". Drikkeliste viste seg å være en praktisk løsning. Hver enkelt skrev på lista hva de har drukket i løpet av måltidet. Arrkom betaler, og TB'erne får regning senere. Dette gjorde det enkelt både for betjeningen og for reisefølget. Noe merarbeid på arrkom, men det tar vi gjerne.

Neste post på programmet var oppført som "Hemmelighet". Alle skulle møte kl 19:30 på et konferanserom på dekk 11. Arrkom hadde bestilt karaoke til skrekk og gru for noen og jubel for andre :) Samma søttan, alle måtte opp og synge. Det ble kanskje litt tryggere når arrkom hadde på forhånd delt opp i grupper og bestemt hvilken sang gruppa skulle synge. Alle gjennomførte med fin stil. Sverre var den eneste i "Dirigentgruppa" og avsluttet det hele med "Mustang Sally". Det var kun Dag som tok oppfordringen til å synge alene. Han valgte seg "My Way" og sang så vakkert sammen Frank Sinatra. Det viste seg at karaoken ble mer SingAlong, men arti læll. Til karaoken fulgte det en drink til hver.

Arrkom benyttet anledningen til å takke en person som har forberedet oss til denne turen, som har ledet oss trygt gjennom konsertene og som har tro på oss også når vi kaster notene. Vår alltid blide og positive dirigent! Han ble overrakt 2 gaver: En gull-Toblerone-sjokolade med følgende begrunnelse: Han er så absolutt ikke firkantet, han er mye bedre en sølv og han er søt :) En T-skjorte med påskrift DRY (fordi han nå endelig har tørket etter en del fuktige kvelder), SUPER (fordi han rett og slett er super) og JPN (til minne om denne turen - alle de japanske turistene på våre promenadekonserter som fotograferte og hygget seg til vår musikk). Arrkom påsto at de hadde fått denne skjorten spesiallaget for Sverre, men noen mente de hadde sett noe liknende på taxfree-shopen...

Etter karaoke og hyggestund på dekk 11 var det fritid. Noen benyttet anledningen til å ta en tidlig kveld, noen shoppet litt mer og noen fant veien til dancingen. Mange holdt ut til langt på natt, og noen få holdt ut til mårraskvisten.







Sverre synger Mustang Sally


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar