torsdag 28. juni 2012

Lunsj på Hovda og guidet tur gjennom Løten

Vi har kjørt i fra regnværet og kommet til sol og 17 grader. Er kommet til Løten og Tor Johan, som er født og oppvokst her, gir oss en guidet tur gjennom dette pottitlandet. Han forteller fra sine guttedager, om korps (Rustadmusikken som var grunnlaget for Løten Musikkforening), skibakken Rævhiet, om gården Engelauv hvor Edvard Munch bodde en stund, og om guttestreker som ikke kan refereres her :) Tilleggsopplysning fra Wenche: Sitat fra Ibsen: "Ikke øl i en sådan stund - gi meg fløiten" ble omksrevet av Løiten Brænderi til "Ikke øl i en sådan stund - gi meg Løiten" :)

Vi har inntatt lunsj på Hovda rasteplass med selvlaget lunsjtallerken servert fra bussens utvendige bar i strålende solskinn. Mange fine bilder ble tatt, men for tiden er det dårlig internettforbindelse så bildene får legges ut senere.

Siste tissepause måtte vi hoppe glatt over da toalettforholdene på Kolomoen var rett og slett ufyselig. Så nå kniper vi igjen og venter til vi kommer til danskebåten. Vegarbeider har gjort at vi ligger litt etter skjema, men ingen krise enda.

Stemningen i bussen er lett og lystig. Vi har sunget noen SingAlong-melodier og folk gjør oppgaver i Aktivitetsboka. Nå er vi motivert for å gi de reisende med DFDS's "Pearl" til København en konsert ute på dekk 11.







2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Kos dokker! :)
    17 grader på ettermiddagen i Trondheim også.

    SvarSlett